Telefon: 070 712 66 82

TRÅDLYFT

TRÅDLYFTBEHANDLINGAR MED V SOFT LIFT

En revolutionerande metod för ansiktslyft helt utan kirurgiska ingrepp


V SOFT LIFT är ett nytt naturligt ansiktslyft utan konvalescens. Behandlingen har tagits fram av svenska InjectAcademy. Ursprungligen kommer V-lyftet från Korea där man strävat efter att omforma ett runt ansikte till ett V-format istället.


InjectAcademy har under ett års tid tagit fram ett nyare och bredare behandlingsprogram anpassat till hudens åldringsproblem för marknaden här hos oss. Möjligheterna till ett naturligt lyft förutom ansiktet har utökats till pann-, hak-, kind-, läpp- och halslyft. Även käklinje, ögonbryn, dubbelhaka, kråksparkar och glabella kan behandlas med trådar från V Soft Lift.


Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och utförs genom att placera absorberbara trådar med en nål i subdermal vävnad. Proceduren liknar en botox- eller fillerbehandling. Tråden är tunn som ett hårstrå och består av polydioxanone (PDO) som använts i över trettio år inom kirurgi. Hållbarheten kan variera mellan ett till två år. Läs mer om behandlingen på V Soft Lift's hemsida.


Välkomna in till oss för en kostnadsfri konsultation och för en mer exakt prisuppskattning för den trålyftbehandling som passar dig bäst.


Kontakta oss för mer information och för tidsbokningar.


PRISLISTA

Ismaray's Beauty Garden AB

Org.nummer: 559015-3903

Telefonnummer: 070-712 66 82

E-post: info@beautygarden.se

Adress: Sankt Eriksgatan 96, SE-113 31 Stockholm