Telefon: 070 712 66 82

FILLERBEHANDLINGAR

FILLERBEHANDLINGAR MED STYLAGE

Släta ut rynkor, djupa veck och


Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för att öka volym i till exempel kinder, haka och läppar.


Stylage är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö. Fler än två miljoner personer har behandlats med Stylage.


Stylage finns i tolv olika varianter, med och utan lidokain. Stylage S för fina linjer, M för rynkor, veck samt läppar, L för djupa veck, XL och XXL för att fylla volym i till exempel kinder eller modellera näsa och haka. Special Lips är för konturer, återfuktning och volym i läppar. Stylage Hydro och Hydro Max används för att behandla torrhetsrynkor, återfukta och vitalisera all typ av hud i ansiktet på dekolletage och händer med mycket bra resultat.


Stylage tillverkas i Frankrike av Laboratories Vivacy. Forskningsteamet med bland annat Estelle Piron och Guy Vitaly har mer än femton års erfarenhet i utveckling av hudfillers. De har tagit fram och patenterat många framgångsrika produkter baserade på hyaluronsyra.


Stylage är idag den enda fillern av den tredje generationen. Stylage patenterades år 2007 och är den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med en naturlig antioxidant (mannitol).
Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till dina vardagliga sysslor.


En behandling med Stylage kan ta 20 till 60 minuter, beroende på vilken behandling som ska utföras.


Kontakta oss för mer information och för tidsbokningar.


PRISLISTA

Före- och efterbilder

Cissi före och efter behandling med Stylage M och Stylage Special Lips med lidokain.

Fredrik före och efter behandling med Stylage L samt XXL.

Ismaray's Beauty Garden AB

Org.nummer: 559015-3903

Telefonnummer: 070-712 66 82

E-post: info@beautygarden.se

Adress: Sankt Eriksgatan 96, SE-113 31 Stockholm